Tweede Reserven - Beloften spelen gelijk op Sint-Denijs B

Eerste helft

15’

Twee ploegen die goed combinerend voetbal willen brengen op het moment van balbezit. Van zodra de tegenstander aan de bal is wordt er heel veel storend voetbal gebracht aan beide zijden, iets wat door alle aanwezige supporters gewaardeerd wordt. De prikacties op doel worden stuk voor stuk degelijk opgevangen door de verdediging en/of de doelman.

21’

Een aanval van Sint-Denijs kan niet voldoende ontzet worden en de bal knalt tegen de paal. Uiteindelijk verdwijnt hij over het doel. Zevergem komt goed weg.

24’

Thomas V. pakt geel voor een tackle op eigen speelhelft om een aanval af te breken.

31’

Stijn DB dringt het strafschopgebied binnen op links en gaat één man goed voorbij de tweede verdediger zet zijn voet, waardoor Stijn uit evenwicht wordt gebracht. Doch de scheidsrechter beslist er anders over en laat de doelman uittrappen.

42’

Ook Sint –Denijs pakt geel voor hun zoveelste tacklefout met gestrekt been tijdens een Zevergemse aanval.

43’

Hoekschop Zevergem. De bal belandt te dicht bij doel en de groen-wit doelman pakt de bal klemvast.

Tweede helft

48’

Sint-Denijs start sterk en drukt ons op de eigen speelhelft. Ze wachten niet om te profiteren van de sterke meewind om hard op doel te trappen.

58’

1 – 0 Bij het uitvoetballen wordt er dom balverlies geleden in de Zevergemse verdediging, de bal wordt vervolgens voorgezet en binnengeduwd door de Sint-Denijs aanval.

65’

De sterk keepende Pieter, onze Zevergemse doelman ranselt ondertussen de 5de bal uit zijn kader tijdens de tweede helft.

66’

Schitterende vrijschop Stijn DB, de bal verdwijnt over de doelman maar spat op de lat. Ruben, goed gevolgd, krijgt de bal niet voldoende onder controle om de stand in evenwicht te brengen.

67’

Nieuwkomer Jeroen Schollier past breed op Stijn DB, die kan vervolgens op doel trappen, maar de bal gaat voorlangs over de achterlijn. 75’ Vrijschop genomen door Kevin L. de Sint-Denijsdoelman kan de bal enkel in hoekschop duwen.

77’

Stijn DB, speelt ondertussen een topmatch, waait de bal breed over het veld tot bij Guido die op doel trapt. De attente doelman moet de bal in corner duwen om de netten schoon te houden.

83’

Schot van Sint-Denijs op doel. De bal gaat voorbij Pieter en kaatst op de paal. De aanvaller die de bal binnenduwt vertrekt vanuit buitenspelpositie volgens de scheidsrechter en deze keurt het doelpunt af.

85’

vrijschop Kevin L. de keeper moet diep gaan in zijn krachten om het schot te controleren.

87’

1 – 1 Stijn DB wordt diep gestuurd vanuit onze verdediging. Hij duwt de bal in één tijd en van heel ver, met een strak schot, tegen de wind in, over de doelman en onder de deklat. Goaaal. 88’ Florian pakt geel voor een trekfout op een doorgebroken aanvaller.

89’

De nummer 15 pakt nog geel voor protest. 90’ De hemelsluizen gaan open en de scheidsrechter houdt het wijselijk voor bekeken.

Einduitslag

St-Denijs – Zevergem: 1-1

Nabeschouwing

Zowel Stijn De Boever als Pieter Wandels plaatsen zich in de kijker binnen een goed voetballende beloftenploeg van Zevergem die een punt uit de brandt sleept tegen de talentvolle beloften van Sint-Denijs. Wie man van de match is laat ik aan jullie over.

Doelpuntenmakers

Stijn De Boever 1-1

Selectie

Doelman: Pieter
Verdedigers: Alexander – Steven- Jeroen – Florian
Middenvelders: Stijn DB – Kevin L.- Thomas V – Anreas – Guido
Aanvallers: Ruben – Bavo

Invallers: Timo – Tor – Stijn C.

Gepubliceerd door Thibault op 4 januari 2014