Tweede Reserven - Beloften verliezen met late tegentreffer

Eerste helft

25′

Een hoge voorzet vanop rechts belandt aan de linkerkant bij Timothy, maar deze moet nog verder uitwijken en kan de bal voorleggen aan Gert die in één tijd op doel trap maar een goed gevolgde verdediger van Petegem kan nog redding brengen.

32’

Met een hakje van Benito komt de bal bij Thomas terecht die kan voorzetten. De tweede noemenswaardige fase in de wedstrijd van Zevergem.

41’

Een mistasten van Wouter zorgt ervoor dat een Petegemse aanvaller alleen voor onze doelman komt. De bal scheert gelukkig de buiteenkant van de paal. Zevergem speelt zijn slechtste speelhelft van het seizoen. De trainer voert vier vervangingen door bij gebrek aan meer bankzitters die op hun kans wachten.Mijn verslag van de eerste helft kan niet langer zijn. Sorry.

Tweede helft

57′

Hoekschop Stijn DB Raphaëls bal wordt weggewerkt. De trap van Thomas in de rebound rolt spijtig genoeg naast de paal over de doellijn.

50’

Aanval van Petegem, de bal wordt over Pieter gezet, maar Wouter kan redding brengen.

51’

Aanval over de rechterkant van het veld. Peter zet goed voor, doch de bal komt iets te hoog aan voor de inlopende Raphaël.

53’

Guido kan doorgaan maar wordt neergelegd voor het strafschopgebied.

63’

Eén twee Stijn C en Guido, Stijn C kan de bal voor doel brengen. Raphaëls kopstoot wordt geweerd door de doelman. De 2de voorzet van Guido wordt door Raphaël vanuit de kleine strafschopzone over doel getrapt.

76’

Goeie aanvallende combinatie van Petegem. Florian moet er als rechtsback met de grove bijl ingaan om de aanval te stoppen waarvoor hij terecht geel krijgt.

78’

Vrijschop vanop links voor Zevergem, Thomas trapt Stijn DB gaat naar de eerste paal. De doelman pakt de man(?) en de bal. De scheidsrechter geeft geen krimp en geeft een doeltrap.

80’

Vrijschop getrapt door Stijn DB bal belandt aan de tweede paal, Raphaël mist compleet.

82’

Hoekschop genomen door Stijn DB, in eerste instantie tekort genomen, de bal komt terug bij Stijn DB die hem nu wel aan de tweede paal kan brengen, doch het gevaar wordt weggewerkt.

84’

0 – 1 Een misverstand in de verdediging tussen Stijn C en Matti wordt afgestraft door een Petegemse aanvaller die daardoor alleen voor Pieter komt en rustig afwerkt en Zevergem op die manier afstraft.

90’

Stijn C kan nog eens op doel trappen vanuit de tweede lijn, maar de bal scheert over het doel. Ondanks de vele kansen in de tweede helft verliest Zevergem de drie punten door een late treffer van Petegem.

Einduitslag

Zevergem – Petegem: 0-1

Doelpuntenmakers

Geen.

Selectie

Doelman: Pieter
Verdedigers: Peter-Wouter-Matti
Middenvelders: Raphaël-Timothy-Stijn DB-Thomas-Ruben
Aanvallers: Gert-Benito

Invallers: Florian –Guido-Stijn C-Bavo

Meer wedstrijdverslagen

Gepubliceerd door Thibault op 30 november 2013