Tweede Reserven - De terugronde begint in mineur

Eerste helft

3′

0 – 1 Aanval van Poesele over rechts, de bal komt aan de 2de paal terecht waar een speler goed gevolgd is en de belandt in doel net naast de linkerpaal.

4’

1 – 1 Na het aftrappen gaat Zevergem in de aanval. Simon kan op de doelman afgaan en de bal er naast plaatsen. Thibault goed gevolgd kan scoren. De scheidsrechter is de enige aanwezige die geen buitenspel ziet.

12’

Nieuwe aanval van Zevergem. Bal wordt centraal achteruit gelegd, Peter DS kan trappen op doel, de bal belandt links naast het doel.

14’

Vermeende fout op Timothy waarbij de eerste gele kaart voor Poesele is

16’

Goeie voorzet vanop rechts van Matti, Thibault neemt de bal slecht aan met de rechtervoet, waardoor de kans verkeken is.

17’

Gevaar voor het Zevergemse doel. Een voorzet van Poesele waait over, de rebound moet in hoekschop geduwd worden door Wouter om een nieuwe achterstand te voorkomen.

23’

Goeie pas van Peter DS aan de inlopende Timothy, diens schot over de grond is hard en de doelman kan de bal klemmen in twee tijden.

De rest van de eerste helft bestaat voor het overgrote deel uit verdedigend werk voor Zevergem. De twee spitsen van Poesele zijn snel en worden voortreffelijk opgevangen door ons centraal duo Kevin en Wouter.

Tweede helft

51′

Goeie voorzet op de goed voor doel vrijgelopen Thibault, doch diens baldeviatie is te weinig om de doelman van Poesele te verschalken.

57’

Vrijschop voor Poesele. De centrale spits laat de bal over zich gaan, een inlopende speler uit de tweede zone zet de bal over Pieter, maar gelukkig ook over het doel.

65’

Inworp voor Zevergem. Bal komt aan de 2de paal, Stijn DB poogt met een buitenkant voet de bal nog in de doelkader te brengen, maar de doelman is attent en voorkomt een achterstand.

68’

De bal wordt over de Poeselse verdediging gezet, Simon kan doorgaan op doel en legt de bal lateraal af voor Tor die hem maar binnen te duwen heeft. Doch dit lukt onbegrijpelijk niet.

79’

1 – 2 Vrijschop voor Poesele vanop de doellijn genomen. De bal komt op de borst van Stijn DB terecht die hem zo in de voeten van een attente Poeselaar brengt, die dan ook niet twijfelt en de bal tegen de netten duwt.

82’

Benito pakt geel om een ter hoogte van de middellijn een aanval af te breken van Poesele.

84’

Tijdens een Zevergemse aanval wordt de bal aan de 2de paal gebracht, Matti kan centraal afleggen naar Simon, die hoog over doel trapt.

90’

Benito pakt zijn 2de gele kaart van de wedstrijd voor een lichte overtreding, waardoor de de onvermijdelijke uitsluiting volgt.

92’

Poesele pakt de laatste gele kaart van de wedstrijd.

Einduitslag

Zevergem – Poesele: 1-2

Nabeschouwing

De laatste wedstrijd voor de winterstop hadden we liever anders zien eindigen. Nogmaals wordt duidelijk dat je in wedstrijden van reserven bij de terugronde een heel andere ploeg kan tegenkomen dan in de heenronde. We zijn gewaarschuwd voor de rest van het seizoen.

Doelpuntenmakers

Thibault 1-1

Selectie

Doelman: Pieter
Verdedigers: Matti – Wouter- Kevin R – Timo
Middenvelders: Timothy – Kevin L.-Peter DS. – Gert – Thibault
Aanvallers: Simon

Invallers: Florian –Tor – Stijn DB – Benito

Meer wedstrijdverslagen

Gepubliceerd door Thibault op 7 december 2013