Tweede Reserven - Makkelijke zege tegen Nokere Kruishoutem

Eerste helft

1’

Onmiddellijk bij de aanvang van de wedstrijd schuift Timothy als linksachter diep door langs de zijlijn, zijn voorzet waait over de doellijn.

4’

Nieuwe schitterende actie opgezet over de linkerflank door Timothy en Thibault. De voorzet komt voor het doel terecht, maar de keeper neemt hem klemvast

26’

Na veel middenveld voetbal loopt Zevergem op een counter. Pieter komt heel ver uit na enige twijfel bij zijn start, waardoor hij net te laat komt. Wouter en Kevin R. snellen naar het doel, gelukkig gaat de bal naast het doel.

29’

Mooie opbouw van een aanval vanuit de verdediging vertrokken met vijf goeie passes. Bal wordt voor doel gezet door Thibault. Tor gaat niet hoog genoeg de lucht in om de bal binnen te koppen.

33’

Diepe bal over de hoogstaande verdediging geplaatst door Kevin L., Thibault als eerste bij de bal kan trappen, doch de bal wordt geweerd en gaat in corner.

42’

Opbouw over de linkerflank door Kevin L.,Thibault en Gert kan voorzetten. Ruben legt de bal terug met de borst, waarop Jeroen hard op doel kan trappen. De gaat echter net over de doellat.

45’

Zevergem heeft een overwicht op het veld, maar doelpunten blijven voorlopig nog uit. Nokere/Kruishoutem loert op de counter om ons aanvallend voetbal af te straffen.

Tweede helft

46’

Guido stuurt Simon diep, Simon gaat het strafschopgebied in met de bal, wordt aangetikt maar houdt zich recht, maar kan niet meer behoorlijk voorzetten, waardoor de kans verloren gaat. De scheidsrechter beslist om geen strafschop te fluiten, sportiviteit wordt niet altijd 51E beloont.

51’

Een voorzet vanop links komt voor doel tot bij Guido. Deze wordt bij het aanpakken van de bal aangetikt en gaat neer. Deze keer kan de scheidsrechter niet anders dan naar de stip wijzen.

52’

1 – 0 Thibault neem de strafschop. Hij plaatst de bal rechts van de doelman, deze raakt de bal met de vingertoppen, maar de bal belandt toch tegen de netten.

64’

Ruben pakt zijn vierde gele kaart van het seizoen, voor protest op een scheidsrechterlijke beslissing.

66’

Met een 1/2 tussen Jeroen en Simon wordt de verdediging mooi in de wind gezet. Simon wordt hierbij onterecht afgefloten voor buitenspel. Protest levert Jeroen geel op.

67’

Kevin L. pakt geel voor protest op een gefloten fout die er geen was.

72’

2 – 0 Inworp Florian Guido legt terug op Florian, die het strafschopgebied mag binnendringen. Zijn strakke pas over de grond wordt verkeerdelijk geraakt door een verdediger die de bal in eigen doel werkt.

80’

Stijn C. speelt de bal diep op Guido, hij komt alleen voor de doelman doch zijn schot gaat over de doellat.

86’

Stijn C. verstuurt nu een diepe bal voor Thibault. De diep meegekomen Timothy komt in balbezit en na twee spelers omzeilt te hebben, wijkt zijn schot af op de rug van een tegenstander.

88’

Nog een goeie actie voor het Nokerse doel, Timothy trapt hard op de doelman.

89’

Laatste actie van de match is voor Zevergem. Guido trapt daarbij hard op doel, de doelman moet de bal wegtikken uit zijn kader om erger te voorkomen.

Einduitslag

Zevergem – Nok.-Kruish. B: 2-0

Doelpuntenmakers

1-0 Thibault Van Eeckhout, 2-0 Eigen-doelpunt

selectie

Spelerskern: Pieter, Florian, Kevin R., Wouter, Timothy, Ruben, Kevin L., Jeroen, Thibault, Gert, Tor, Guido, Simon, Stijn C.

Gepubliceerd door Thibault op 5 februari 2014