Beknopte beschrijving


Voor de trouwe deelnemers verandert er weinig ten opzichte van editie 2018; het invullen van scores gebeurt opnieuw via een downloadbaar Excel formulier.
 1. Download het Excel formulier en vul alle 51 scores in, vanaf de openingsmatch tot en met de finale.
  In geval van ex aequo's verschijnen soms extra in te vullen vakken:
  • groepsfase: gele vakken verwijzen naar de fair play (we volgen de officiële regels), in de groepstand krijgt de ploeg met de minste 'strafpunten' de hoogste ranking toegewezen.
  • knock-out fase: bij gelijkstand na 90' moet indien nodig de score na 120' en de score na penalties ingevuld worden (zo wordt bepaald welke ploeg doorgaat naar de volgende ronde)

 2. Ingevuld Excel formulier doorsturen naar wkprono_7b9e@sendtodropbox.com vóór 11 juni om 21u (aftrap van de openingswedstrijd)
 3. Voor aanvang van iedere tornooifase (groepsfase, 1/8 finale, kwartfinale, halve finale, finale) kunnen aanpassingen doorgestuurd worden.

 4. Stort vóór de aftrap van de openingsmatch (vóór 11 juni om 21u) een bedrag van €5 op rekeningnummer BE17 0634 9556 1921. Hierbij graag naam en ploegnaam vermelden.
  Pas na ontvangst van de betaling importeert de organisatie de doorgestuurde scores in de databank en kunnen er punten verdiend worden!

 5. De organisatie zal een login aanmaken en bezorgen.
  Na inloggen kan je
  • doorgegeven pronostieken raadplegen
  • je gedetaileerde puntentelling bekijken
  • eigen filters maken (via tags)


Meer info over de puntentelling vind je terug op het Spelreglement