Events

Voetbalkermis 27 december


Wisten jullie dat VC Zevergem reeds 50 jaar bestaat? Om dit te vieren hebben we een spetterend evenement voor jullie klaarstaan. Op woensdag 27 december nodigen we alle voetballiefhebbers uit voor een voetbalkermis.

Waar?

In het OCP, Polderbos 20, in De Pinte.

Wie?

Ben je een voetballiefhebber geboren tussen 2013 en 2018? Dan is dit event iets voor jou!

Start?

  • U6-U7     -> 09u30 tot 12u30
  • U8-U9     -> 13u30 tot 16u30
  • U10-U11 ->17u30 tot 20u30

Programma

Registratie: Kom je zeker 15 minuten voor de start registreren zodat we je team kunnen samenstellen.

Voetbalkermis: Een leuke kermis staat op het programma vol spannende voetbaluitdagingen. Durf jij alle challenges aan? Verdien punten en win prijzen.

Prijzen: Van medailles tot andere verrassingen. Het wordt een dag vol hoogtepunten.

Gezellige bar: Terwijl de jonge talenten hun vaardigheden ontdekken en uittesten kunnen de ouders en begeleiders genieten van een gezellige sfeer in de bar met heerlijke snacks en versnaperingen.

Belangrijke info

  • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene.
  • De toegang is gratis, nodig gerust vrienden en familie uit!
  • Vooraf inschrijven is verplicht via onderstaande knop want de inschrijvingen zijn beperkt. Deze lopen tot 17 december of stoppen eerder mochten de plaatsen ingenomen zijn.
  • Kom zeker op tijd! (Registratie is 15 minuten voor de start.)

 

Het hele team van VC Zevergem kijkt er naar uit om jullie te verwelkomen. We maken er een onvergetelijke voetbalkermis van!

Sinterklaasfeest 2 december


Het team jeugd organiseert een leuk Sinterklaasfeest op zaterdag 2 december in de kantine van VC Zevergem. We hebben voor onze spelers heel wat in petto! Alle leden krijgen gratis 2 pannenkoeken en een drankje aangeboden. Alsook een meet & greet met de Sint en zijn Roetpieten. Alle spelers krijgen wat lekkers en een cadeautje.

Iedereen is welkom! We bieden je twee pannenkoeken aan met koffie/thee/drankje voor €5.

Heb je zin om mee te feesten? Schrijf je dan snel in! 

Mosselfestijn 10 & 11 november


Op vrijdag 10 november en zaterdag 11 november kan je opnieuw onze overheerlijke mosselen komen proeven van onze befaamde kok "Jimmy"! Het is niet overdreven als we zeggen: 'Om je vingers bij af te likken!' Je eet mosselen à volonté. Voor een volwassene €28 en kinderen (6 tot 12 jr.) €15.

We voorzien als alternatief stoverij, balletjes in tomatensaus en een veggie burger. Voor een volwassene €22 en kinderen (6 tot 12 jr.) €12.

Vrijdag kan je gezellig aanschuiven aan tafel van 18u30 tot 20u30. Zaterdag zijn er twee shiften van 11u30 tot 13u15 en van 13u30 tot 15u00.

Iedereen welkom!

Schrijf je in via onderstaande knop.

VC Zevergem Logo

V.C. Zevergem Sportief
Boeregemstraat
Zevergem 9840
contact@vczevergem.be

© 2023 - Alle rechten voorbehouden aan VC Zevergem |