Nieuws

Moederdagontbijt 14 mei


 

De inschrijvingen zijn afgesloten. Geniet van je ontbijt!

Een heel gezellige moederdag gewenst!

Alvast bedankt voor jullie steun!

Titelmatch zondag 30 april


Voor het eerst in de geschiedenis heeft Zevergem Sportief de titel binnengehaald. Bij een gelijkspel tegen onze rechtstreekse concurrenten, Sparta Petegem B, pakten we de titel. Bedankt om ons massaal te steunen in Petegem. Wat heerlijk om ook onze jeugd los te zien gaan langs de zijlijn met hun toeters en bellen en met onze vaste supportersgroep mee te schreeuwen tot het laatste fluitsignaal. Om daarna het veld van Petegem mee te bestormen en  vreugdevol in elkaars armen te vallen! Bedankt klein en groot, jong en oud om de mooiste match van ons leven memorabel en onvergetelijk te maken. Wat een feest!!!

https://www.facebook.com/vczevergemsp

Einde seizoensfeest


Op zaterdag 29 april sloten we het voetbalseizoen 2022 - 2023 feestelijk af. De jeugdspelers speelden hun laatste wedstrijdjes en lieten zich aanmoedigen door ouders, vrienden en familie.

Vanaf 14u30 werden de spelers doorlopend getrakteerd met een voetbaldartspel, voetbalpleintje en één extra drankbonnetje.

We lieten de BBQ smeulen en bakten heerlijke braadworsten die binnen een paar uur al uitverkocht waren. Iedereen had precies een hongertje.

We willen alle spelers en ouders bedanken voor alweer een topseizoen! Onze rood gele familie gaat nu even uit elkaar om dan in augustus er weer vollenbak in te vliegen!

Tot binnenkort!

Eetfestijn kippenvleugels


Op zaterdag 4 maart hebben we opnieuw geproefd van Jimmy's overheerlijke kippenvleugels.

Ook de koude schotel of veggie schotel viel opnieuw in de smaak.

Het was alweer een gezellig eetfestijn speciaal voor onze jeugd.

De opbrengst gaat integraal naar onze jeugd. Zo kunnen we het trainersmateriaal uitbreiden voor onze spelers.

Hartelijk dank voor jullie steun!

 

Open training


Op onze open training kwamen er in bijna elke ploeg eens spelertjes een training uitproberen. De meeste hadden de smaak te pakken en hebben zin in meer. Bedankt dat jullie kozen voor onze warme club.

Sinterklaasfeest

In samewerking met de Tanssia Twirling Girls


Twee verenigingen sloegen de handen in elkaar en organiseerden voor hun spelers en dansers een leuk Sinterklaasfeest op zaterdag 26 november in de kantine van VC Zevergem. We hebben voor de kinderen heel wat in petto! Alle leden kregen gratis 2 pannenkoeken en een drankje aangeboden. Alsook een meet & greet met de Sint met wat lekkers en een cadeautje. 

Wat een gezellig feest! Alle spelers kregen een regencoat en heel wat lekkers van de Sint. Tot volgend jaar!

Mosselfestijn


Op vrijdag 11 november en zondag 13 november kan je opnieuw onze overheerlijke mosselen komen proeven van onze befaamde kok "Jimmy"! Het is niet overdreven als we zeggen: 'Om je vingers bij af te likken!' Je eet mosselen à volonté. Voor een volwassene €27 en kinderen (6 tot 12 jr.) €13.

We voorzien als alternatief stoverij, balletjes in tomatensaus en een veggie burger. Voor een volwassene €20 en kinderen (6 tot 12 jr.) €10.

Dank je voor jullie steun aan onze club.

Halloweenfuif  22 oktober


Onze tweede editie van de kidsfuif was alweer een succes. Deze keer in Halloweenstyle! De twins Emma en Emma wonnen de prijs van beste kostuum. De kinderen genoten van de muziek en dansten erop los. 

We willen graag Adinda bedanken voor haar weerzinwekkende decoratie en de prachtige grime die ze telkens op de snoetjes toverde. Ook willen we graag 'Partysfeer' bedanken voor de verlichting en de rookmachine die de nodige sfeer bezorgde. Bedankt aan de mama's voor de heerlijke soep! Ook iedereen die aanwezig was op de fuif willen we graag bedanken voor jullie steun aan de jeugd.

 

Eetfestijn zondag 25 september


Het nieuwe voetbalseizoen ging van start en dat vierden we met een eetfestijn.

Er was keuze uit volgende schotels: VARKENSHAASJE STROGANOFF of GEGRATINEERD VISPANNETJE.

Hartelijk dank voor jullie talrijke opkomst!

After Work Party 25 mei


The kruipfuif returns! En wat voor eentje!

Op woensdag 25 mei mochten we eindelijk nog eens helemaal uit de bol gaan op de muziek van DJ Timo en zijn gast DJ's.

Het was heerlijke Zevergemse ambiance!

Moederdagontbijt 8 mei


Naar jaarlijkse traditie rond moederdag organiseerden we een take away ontbijt.

Bedankt voor jullie steun.

Fijne moederdag aan alle mama's!

Seinzoensafsluiter jeugd


Op zaterdag 23 april hebben we samen het voetbalseizoen afgesloten.

De kinderen hebben genoten van hun laatste wedstrijden en werden getrakteerd door het jeugdbestuur met heerlijke braadworsten van de BBQ.

De kinderen hebben zich kunnen uitleven op het opblaasbaar voetbalpleintje. Zowel jong als oud liet zijn beste trap zien op de voetbaldarts.

Bedankt aan alle spelers voor hun grote inzet en aan de ouders om zich zo te engageren voor de club!

Op naar het volgend seizoen!

Titelmatch reserven


Dinsdag 19 april heeft er een historische match plaatsgevonden. De reserven hebben voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging kampioen gespeeld. De kers op de taart voor het harde werk van onze trainer Wouter en alle spelers van de beloftenploeg.

Er werd hevig gesupporterd en stevig gevierd tot in de vroege uurtjes. Een onvergetelijke ervaring. Dat smaakt naar meer!

Bekerfinale AA Gent - Anderlecht


Ja,ja! AA Gent heeft gewonnen! Met de nodige verlengingen en penalties werden ze uiteindelijk kampioen!

De sfeer zat er goed in! De jeugdspelers hebben goed mee gesupporterd in hun favoriete kleuren. Adinda en Sophie zorgden voor gekleurde snoetjes, dat maakte de look helemaal af. Bedankt hiervoor!

Eetfestijn kippenvleugels


Wat een mooie opkomst. Bedankt voor jullie steun!

De kippenvleugels waren opnieuw overheerlijk! Om je vingers bij af te likken. Alle dank aan Jimmy, onze kok!

Ook dank aan alle sponsors voor de mooie tombolaprijzen! Alleen blije gezichten vandaag.

Open Training


Op woensdag 23 februari organiseerden we een open training om nieuwe jeugdspelers aan te trekken. Wat een succes! We heten onze nieuwe spelers van harte welkom!

Pannenkoekenverkoop


De pannenkoekenverkoop was een groot succes! Bedankt voor jullie steun!

Fluofuif


De fluofuif was een groot succes! Alleen maar blije gezichten en een winnende outfit! Wat was Liam de Tollenaere blij met zijn gesigneerde bal!

Sinterklaas op bezoek


Wat heerlijk dat we even de Sint en zijn Pieten konden ontmoeten, al was het maar voor even. De jeugdspelers kregen een muts en snoepgoed van de Sint cadeau!

VC Zevergem Logo

V.C. Zevergem Sportief
Boeregemstraat
Zevergem 9840
contact@vczevergem.be

© 2023 - Alle rechten voorbehouden aan VC Zevergem |