Nieuws

Moederdagontbijt 12 mei


Fijne moederdag aan alle mama's!

Bedankt voor jullie steun.

Jeugdtoernooi 1 mei 2024


Wat een zalige, eerste topeditie van ons jeugdtoernooi. Op 1 mei kon onze dag niet meer stuk toen de eerste zonnenstralen rond 7u onze pleinen verwarmden. Alles liep zoals gepland. Alleen maar blije gezichten, trotse spelertjes, tevreden coaches en ouders die zich heerlijk konden ontspannen langs de zijlijn met een natje en een droogje.

Bedankt aan al onze lieve vrijwilligers die alweer een hele dag paraat stonden voor onze jeugd!

Een stralende dag om nooit meer te vergeten!

Op naar een volgende editie? 't Zal wel zijn!!

Einde seizoensfeest 2024


Op zaterdag 27 april sloten we het voetbalseizoen 2023 - 2024 af. We blikken terug op een mooi voetbalseizoen in het teken van ons 50 jarig bestaan van VC Zevergem. Met leuke activiteiten voor onze jeugd zoals de voetbalkermis, de komst van de Sint en als grote afsluiter ons toernooi op 1 mei.

We bedanken onze trainers voor hun grote inzet. In weer en wind stonden ze telkens voor onze spelers klaar. We bedanken de ouders voor hun betrokkenheid. We bedanken al onze vrijwilligers want zonder hen was er geen VC Zevergem. 

En nu even rust!

Tot in augustus!

Eetfestijn kippenvleugels 2024


Het jaarlijkse eetfestijn voor kippenvleugels bracht afgelopen weekend een groot aantal enthousiaste supporters, jeugdspelertjes met familie en liefhebbers van de club samen. Het evenement bood smakelijke opties, variërend van sappige kippenvleugels tot verfrissende koude schotels en heerlijke veggieburgers.

Met een opkomst die alle verwachtingen overtrof, vulde de kantine van VC Zevergem zich met een gezellige sfeer. 

Een hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de tombola, waar de prijzen zo gewild waren dat ze al snel uitverkocht raakten. De winnaars waren erg enthousiast toen ze hun prijzen in ontvangst namen.

De reacties van de aanwezigen waren positief, waarbij velen lof uitten over de kwaliteit van het eten en de gezellige sfeer. Bovendien waren ze verheugd te horen dat de opbrengst van het eetfestijn volledig ten goede komt aan de jeugdwerking van VC Zevergem, waardoor ze de toekomst van de club kunnen ondersteunen.

Het eetfestijn van VC Zevergem was opnieuw een succes, dankzij de fantastische inzet van de organisatoren, vrijwilligers en het enthousiasme van alle aanwezigen. We kijken nu al uit naar het volgende evenement.

Voetbalkermis december 2024


Op woensdag 27 december vierde VC Zevergem een mijlpaal in zijn geschiedenis met een groots evenement ter ere van het 50-jarig bestaan: de Voetbalkermis. Georganiseerd in het OCP, bood deze feestelijke dag een scala aan activiteiten voor voetballiefhebbers geboren tussen 2013 en 2018.

Het evenement begon 's ochtends vroeg, met de jonge talenten van de U6-U7 die enthousiast de voetbaluitdagingen aanging. De U8-U9 en U10-U11 leeftijdsgroepen volgden in de middag en avond. Van dribbelparcours tot precisieschieten, elke uitdaging bood de kans om punten te verdienen en prijzen te winnen.

De sfeer was doordrongen van enthousiasme en vreugde, met kinderen die hun vaardigheden toonden en ouders en begeleiders die genoten van de gezellige bar, waar heerlijke snacks en versnaperingen werden geserveerd.

De hoogtepunten van de dag waren ongetwijfeld de prijzen die werden uitgereikt. Van glinsterende medailles tot andere verrassingen, elke prijs was een beloning voor de inzet en het talent van de deelnemers.

De Voetbalkermis was een groot succes, waarbij het hele team van VC Zevergem trots was op de viering van hun 50-jarig bestaan. Het was een dag vol plezier en sportiviteit. Bedankt aan alle spelers, ouders, trainers, sympathisanten en vrijwilligers voor hun enthousiasme.

Sinterklaasfeest 2023


Het team jeugd organiseerde een leuk Sinterklaasfeest op zaterdag 2 december in de kantine van VC Zevergem. We hadden voor onze spelers heel wat in petto! Alle leden kregen gratis 2 pannenkoeken en een drankje aangeboden. Alsook een meet & greet met de Sint en zijn Roetpieten. Alle spelers kregen wat lekkers en een mooie sportzak cadeau.

Bedankt voor de leuke sfeer en het gezellig samenzijn!

Mosselfestijn 2023


Op vrijdag 10 november en zaterdag 11 november kon je opnieuw onze overheerlijke mosselen proeven van onze befaamde kok "Jimmy"! Het is niet overdreven als we zeggen: 'Om je vingers bij af te likken!' Bedankt aan onze kok en al onze vrijwilligers!

Bedankt aan al onze spelers en sympathisanten voor jullie bijdrage en steun aan de club.

Er zijn nog enkele prijzen te rapen na de trekking bij de tombola. De getrokken nummers zijn: 984, 958, 947, 926, 927, 967, 966, 998, 918. De winnaars mogen zich bekend maken en hun prijzen deze week komen ophalen in de kantine van Zevergem op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond.

 

 

Eetfestijn 2023


De aftrap is gegeven, ons voetbalseizoen 2023 - 2024 is van start gegaan. Op zondag 24 september hebben we opnieuw genoten van een heerlijk eetfestijn samen met onze spelers, familie en vrienden. De gerechten werden à volonté gegeten en smaakten overheerlijk! 

Bedankt voor jullie talrijke opkomst en steun aan onze club!

Moederdagontbijt 14 mei 2023


 

De inschrijvingen zijn afgesloten. Geniet van je ontbijt!

Een heel gezellige moederdag gewenst!

Alvast bedankt voor jullie steun!

Titelmatch 30 april 2023


Voor het eerst in de geschiedenis heeft Zevergem Sportief de titel binnengehaald. Bij een gelijkspel tegen onze rechtstreekse concurrenten, Sparta Petegem B, pakten we de titel. Bedankt om ons massaal te steunen in Petegem. Wat heerlijk om ook onze jeugd los te zien gaan langs de zijlijn met hun toeters en bellen en met onze vaste supportersgroep mee te schreeuwen tot het laatste fluitsignaal. Om daarna het veld van Petegem mee te bestormen en  vreugdevol in elkaars armen te vallen! Bedankt klein en groot, jong en oud om de mooiste match van ons leven memorabel en onvergetelijk te maken. Wat een feest!!!

https://www.facebook.com/vczevergemsp

Einde seizoensfeest 2023


Op zaterdag 29 april sloten we het voetbalseizoen 2022 - 2023 feestelijk af. De jeugdspelers speelden hun laatste wedstrijdjes en lieten zich aanmoedigen door ouders, vrienden en familie.

Vanaf 14u30 werden de spelers doorlopend getrakteerd met een voetbaldartspel, voetbalpleintje en één extra drankbonnetje.

We lieten de BBQ smeulen en bakten heerlijke braadworsten die binnen een paar uur al uitverkocht waren. Iedereen had precies een hongertje.

We willen alle spelers en ouders bedanken voor alweer een topseizoen! Onze rood gele familie gaat nu even uit elkaar om er dan in augustus weer vollenbak in te vliegen!

Tot binnenkort!

Eetfestijn kippenvleugels 2023


Op zaterdag 4 maart hebben we opnieuw geproefd van Jimmy's overheerlijke kippenvleugels.

Ook de koude schotel of veggie schotel viel opnieuw in de smaak.

Het was alweer een gezellig eetfestijn speciaal voor onze jeugd.

De opbrengst gaat integraal naar onze jeugd. Zo kunnen we het trainersmateriaal uitbreiden voor onze spelers.

Hartelijk dank voor jullie steun!

 

Open training 2023


Op onze open training kwamen er in bijna elke ploeg eens spelertjes een training uitproberen. De meeste hadden de smaak te pakken en hebben zin in meer. Bedankt dat jullie kozen voor onze warme club.

Sinterklaasfeest 2022

In samewerking met de Tanssia Twirling Girls


Twee verenigingen sloegen de handen in elkaar en organiseerden voor hun spelers en dansers een leuk Sinterklaasfeest op zaterdag 26 november in de kantine van VC Zevergem. We hebben voor de kinderen heel wat in petto! Alle leden kregen gratis 2 pannenkoeken en een drankje aangeboden. Alsook een meet & greet met de Sint met wat lekkers en een cadeautje. 

Wat een gezellig feest! Alle spelers kregen een regencoat en heel wat lekkers van de Sint. Tot volgend jaar!

Mosselfestijn 2022


Op vrijdag 11 november en zondag 13 november kan je opnieuw onze overheerlijke mosselen komen proeven van onze befaamde kok "Jimmy"! Het is niet overdreven als we zeggen: 'Om je vingers bij af te likken!' Je eet mosselen à volonté. Voor een volwassene €27 en kinderen (6 tot 12 jr.) €13.

We voorzien als alternatief stoverij, balletjes in tomatensaus en een veggie burger. Voor een volwassene €20 en kinderen (6 tot 12 jr.) €10.

Dank je voor jullie steun aan onze club.

Halloweenfuif  oktober 2022


Onze tweede editie van de kidsfuif was alweer een succes. Deze keer in Halloweenstyle! De twins Emma en Emma wonnen de prijs van beste kostuum. De kinderen genoten van de muziek en dansten erop los. 

We willen graag Adinda bedanken voor haar weerzinwekkende decoratie en de prachtige grime die ze telkens op de snoetjes toverde. Ook willen we graag 'Partysfeer' bedanken voor de verlichting en de rookmachine die de nodige sfeer bezorgde. Bedankt aan de mama's voor de heerlijke soep! Ook iedereen die aanwezig was op de fuif willen we graag bedanken voor jullie steun aan de jeugd.

 

Eetfestijn september 2022


Het nieuwe voetbalseizoen ging van start en dat vierden we met een eetfestijn.

Er was keuze uit volgende schotels: VARKENSHAASJE STROGANOFF of GEGRATINEERD VISPANNETJE.

Hartelijk dank voor jullie talrijke opkomst!

After Work Party mei 2022


The kruipfuif returns! En wat voor eentje!

Op woensdag 25 mei mochten we eindelijk nog eens helemaal uit de bol gaan op de muziek van DJ Timo en zijn gast DJ's.

Het was heerlijke Zevergemse ambiance!

Moederdagontbijt mei 2022


Naar jaarlijkse traditie rond moederdag organiseerden we een take away ontbijt.

Bedankt voor jullie steun.

Fijne moederdag aan alle mama's!

Seinzoensafsluiter jeugd 2022


Op zaterdag 23 april hebben we samen het voetbalseizoen afgesloten.

De kinderen hebben genoten van hun laatste wedstrijden en werden getrakteerd door het jeugdbestuur met heerlijke braadworsten van de BBQ.

De kinderen hebben zich kunnen uitleven op het opblaasbaar voetbalpleintje. Zowel jong als oud liet zijn beste trap zien op de voetbaldarts.

Bedankt aan alle spelers voor hun grote inzet en aan de ouders om zich zo te engageren voor de club!

Op naar het volgend seizoen!

Titelmatch reserven 2022


Dinsdag 19 april heeft er een historische match plaatsgevonden. De reserven hebben voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging kampioen gespeeld. De kers op de taart voor het harde werk van onze trainer Wouter en alle spelers van de beloftenploeg.

Er werd hevig gesupporterd en stevig gevierd tot in de vroege uurtjes. Een onvergetelijke ervaring. Dat smaakt naar meer!

Bekerfinale AA Gent - Anderlecht 2022


Ja,ja! AA Gent heeft gewonnen! Met de nodige verlengingen en penalties werden ze uiteindelijk kampioen!

De sfeer zat er goed in! De jeugdspelers hebben goed mee gesupporterd in hun favoriete kleuren. Adinda en Sophie zorgden voor gekleurde snoetjes, dat maakte de look helemaal af. Bedankt hiervoor!

Eetfestijn kippenvleugels 2022


Wat een mooie opkomst. Bedankt voor jullie steun!

De kippenvleugels waren opnieuw overheerlijk! Om je vingers bij af te likken. Alle dank aan Jimmy, onze kok!

Ook dank aan alle sponsors voor de mooie tombolaprijzen! Alleen blije gezichten vandaag.

Open Training 2022


Op woensdag 23 februari organiseerden we een open training om nieuwe jeugdspelers aan te trekken. Wat een succes! We heten onze nieuwe spelers van harte welkom!

Sinterklaas op bezoek 2021


Wat heerlijk dat we even de Sint en zijn Pieten konden ontmoeten, al was het maar voor even. De jeugdspelers kregen een muts en snoepgoed van de Sint cadeau!

Fluofuif 2021


De fluofuif was een groot succes! Alleen maar blije gezichten en een winnende outfit! Wat was Liam de Tollenaere blij met zijn gesigneerde bal!

VC Zevergem Logo

V.C. Zevergem Sportief
Boeregemstraat
Zevergem 9840
contact@vczevergem.be

© 2023 - Alle rechten voorbehouden aan VC Zevergem |